Nabeschouwing Benfica - Moreirense (3-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 27 november 2016 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Benfica het zondag 27 november 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Moreirense (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Luis Godinho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Pizzi. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Benfica dat via Pizzi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Godinho. R. Jiménez dacht na 88 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Luis Godinho voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Benfica - Moreirense 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Benfica Wissel André Almeida voor Eliseu Benfica
32' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van F. Cervi Benfica
34' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Cauê Moreirense
38' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Nildo Petrolina Moreirense
43' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor P. Sagna Moreirense
58' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van E. Salvio Benfica
59' Wissel Moreirense Wissel Jander voor Nildo Petrolina Moreirense
66' Wissel Benfica Wissel A. Carrillo voor E. Salvio Benfica
67' Gele kaart Benfica Gele kaart voor L. Fejsa Benfica
71' Wissel Moreirense Wissel O. Drame voor Daniel Podence Moreirense
81' Wissel Moreirense Wissel D. Ramírez voor Roberto Moreirense
83' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Jander Moreirense
83' Wissel Benfica Wissel Rafa Silva voor Goncalo Guedes Benfica
88' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Jiménez Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Moreirense
Opstellingen Benfica - Moreirense

Voorbeschouwing Benfica - Moreirense

Benfica en Moreirense treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 31 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.