Nabeschouwing Benfica - Nacional (3-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 5 februari 2017 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Benfica het zondag 5 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Nacional (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Luis Godinho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Jonas. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Benfica dat via Jonas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Godinho. K. Mitroglou dacht na 81 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luis Godinho niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Benfica - Nacional 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas met assist van A. Živković Benfica
33' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jonas Benfica
34' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Washington Santana Nacional
35' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas Benfica
43' Gele kaart Nacional Gele kaart voor D. Mezga Nacional
51' Wissel Nacional Wissel Tiago Rodrigues voor D. Mezga Nacional
52' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Tiago Rodrigues Nacional
56' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Zequinha Nacional
59' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Ederson Moraes Benfica
60' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Rui Correia Nacional
62' Wissel Nacional Wissel Willyan voor Zequinha Nacional
70' Wissel Benfica Wissel Rafa Silva voor E. Salvio Benfica
70' Wissel Nacional Wissel Mauro Cerqueira voor Sequeira Nacional
78' Wissel Benfica Wissel Filipe Augusto voor Pizzi Benfica
81' Doelpunt Benfica Doelpunt K. Mitroglou met assist van Rafa Silva Benfica
82' Wissel Benfica Wissel A. Carrillo voor K. Mitroglou Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Nacional
Opstellingen Benfica - Nacional
De opstellingen van Benfica en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Nacional

Benfica en Nacional treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 27 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Nacional slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.