Nabeschouwing Boavista - Arouca (2-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 14 augustus 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Boavista het zondag 14 augustus 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Arouca (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Arouca is onder leiding van scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao geëindigd in een 2-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Mandiang. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Boavista dat via Lucas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Boavista - Arouca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Boavista Doelpunt I. Mandiang met assist van Tiago Mesquita Boavista
18' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Jubal Arouca
25' Doelpunt Boavista Doelpunt Lucas met assist van Renato Santos Boavista
31' Wissel Arouca Wissel M. de Jesús voor Zequinha Arouca
39' Gele kaart Arouca Gele kaart voor M. de Jesús Arouca
50' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraça Boavista
57' Wissel Arouca Wissel Nuno Valente voor Crivellaro Arouca
76' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Coelho Arouca
77' Wissel Boavista Wissel Digas voor A. Schembri Boavista
77' Wissel Arouca Wissel Sancidino Silva voor André Santos Arouca
84' Wissel Boavista Wissel Tengarrinha voor Fábio Espinho Boavista
90' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Walter González Arouca
91' Wissel Boavista Wissel Samú voor Renato Santos Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Arouca
Opstellingen Boavista - Arouca
De opstellingen van Boavista en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Arouca

Boavista en Arouca treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 8 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Boavista als Arouca wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.