Nabeschouwing Boavista - Chaves (2-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Boavista het zondag 28 augustus 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Chaves (2-2)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Boavista en Chaves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 36e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Schembri. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Chaves dat via Hamdou Elhouni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Godinho. Fábio Espinho dacht na 75 minuten te scoren voor Boavista, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Chaves via Perdigão, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luis Godinho niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Boavista - Chaves 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Boavista Doelpunt A. Schembri met assist van Renato Santos Boavista
46' Wissel Chaves Wissel Perdigão voor Fábio Martins Chaves
58' Wissel Chaves Wissel Willian voor Rafael Lopes Chaves
59' Wissel Chaves Wissel Hamdou Elhouni voor João Mário Chaves
64' Wissel Boavista Wissel A. Bukia voor Anderson Carvalho Boavista
66' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Anderson Correia Boavista
67' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Mandiang Boavista
70' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Felipe Lopes Chaves
72' Doelpunt Chaves Doelpunt Hamdou Elhouni Chaves
74' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Battaglia Chaves
75' Penalty Boavista Penalty Fábio Espinho Boavista
80' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
80' Wissel Boavista Wissel Tengarrinha voor I. Mandiang Boavista
83' Doelpunt Chaves Doelpunt Perdigão met assist van Hamdou Elhouni Chaves
86' Wissel Boavista Wissel Erivelto voor Carraça Boavista
88' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Hamdou Elhouni Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Chaves
Opstellingen Boavista - Chaves
De opstellingen van Boavista en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Chaves

Boavista en Chaves treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boavista en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.