Nabeschouwing Boavista - Feirense (1-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Boavista het zondag 18 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Feirense (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves geëindigd in een 1-2 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Feirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Tiago Silva. Helaas voor Feirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Boavista dat via A. Bukia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves. Vítor Bruno dacht na 92 minuten te scoren voor Feirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut werd Lucas van Boavista met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Boavista het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Boavista - Feirense 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Tengarrinha Boavista
28' Doelpunt Feirense Doelpunt Tiago Silva Feirense
37' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
41' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sérgio Barge Feirense
46' Wissel Boavista Wissel Iuri Medeiros voor Tengarrinha Boavista
53' Wissel Feirense Wissel J. Alcenat voor Sérgio Barge Feirense
54' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
60' Gele kaart Boavista Gele kaart voor A. Bukia Boavista
66' Wissel Feirense Wissel Platiny voor Luís Machado Feirense
67' Wissel Boavista Wissel Erivelto voor Renato Santos Boavista
73' Doelpunt Boavista Doelpunt A. Bukia met assist van Erivelto Boavista
73' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Tiago Silva Feirense
78' Wissel Boavista Wissel Digas voor A. Bukia Boavista
80' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
92' Doelpunt Feirense Doelpunt Vítor Bruno Feirense
90' Rode kaart Boavista Rode kaart voor Lucas Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Feirense
Opstellingen Boavista - Feirense
De opstellingen van Boavista en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Feirense

Boavista en Feirense treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boavista en Feirense elkaar treffen in de Primeira Liga.