Nabeschouwing Boavista - Nacional (2-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 6 mei 2017 - 17:00 uur



In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Boavista het zaterdag 6 mei 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Nacional (2-2)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Boavista en Nacional geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 28e minuut dacht Nacional op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mezga. Helaas voor Nacional werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Boavista dat via Iuri Medeiros dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Joao Borlido Matos. O. Hamzaoui dacht na 42 minuten te scoren voor Nacional, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Boavista via Fábio Espinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joao Borlido Matos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Nacional
Goals
2
2
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
3
4
Passes
277
408
Overtredingen
14
15
Buitenspel
4
0
Corners
2
11
LIVE Boavista - Nacional 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Nacional Doelpunt D. Mezga met assist van O. Hamzaoui Nacional
35' Doelpunt Boavista Doelpunt Iuri Medeiros met assist van A. Schembri Boavista
40' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Sequeira Nacional
42' Doelpunt Nacional Doelpunt O. Hamzaoui met assist van Ricardo Gomes Nacional
47' Penalty Boavista Penalty Fábio Espinho Boavista
46' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Washington Santana Nacional
46' Wissel Boavista Wissel Carraça voor E. Mahmudov Boavista
53' Gele kaart Nacional Gele kaart voor O. Hamzaoui Nacional
66' Wissel Nacional Wissel Vitor São Bento voor Adriano Facchini Nacional
71' Wissel Boavista Wissel Idelino voor A. Schembri Boavista
77' Wissel Boavista Wissel Renato Santos voor A. Bukia Boavista
84' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Philipe Sampaio Boavista
85' Wissel Nacional Wissel F. Aristeguieta voor O. Hamzaoui Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Nacional
Opstellingen Boavista - Nacional

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Boavista - Nacional

Boavista en Nacional treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Borlido Matos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Nacional favoriet. 8 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Boavista. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 2
Winst Nacional 8
Gelijkspel 1
Totaal 11
Tags
Boavista - Nacional Opstelling Boavista Opstelling Nacional Live Boavista - Nacional Live Boavista - Nacional kijken Boavista - Nacional kijken Live Boavista - Nacional stream Boavista - Nacional Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Nacional Uitslag Boavista - Nacional Statistieken Boavista - Nacional Primeira Liga 2016/2017 Boavista - Nacional wedden Boavista - Nacional gokken Boavista - Nacional Unibet