Nabeschouwing Chaves - Benfica (0-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 24 september 2016 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Chaves het zaterdag 24 september 2016 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Benfica (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Tiago Martins geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 69e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Mitroglou. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Benfica dat via Pizzi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tiago Martins.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tiago Martins niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Chaves - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Benfica Gele kaart voor L. López Benfica
50' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Braga Chaves
58' Wissel Chaves Wissel Fábio Santos voor Felipe Lopes Chaves
61' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor E. Salvio Benfica
64' Wissel Chaves Wissel João Mário voor Fábio Martins Chaves
69' Doelpunt Benfica Doelpunt K. Mitroglou met assist van Álex Grimaldo Benfica
75' Wissel Benfica Wissel G. Celis voor André Horta Benfica
76' Wissel Chaves Wissel S. Vukčević voor Perdigão Chaves
83' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Leandro Freire Chaves
84' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi Benfica
85' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Battaglia Chaves
86' Wissel Benfica Wissel A. Carrillo voor Goncalo Guedes Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Benfica
Opstellingen Chaves - Benfica
De opstellingen van Chaves en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Benfica

Chaves en Benfica treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chaves en Benfica elkaar treffen in de Primeira Liga.