Nabeschouwing Chaves - Marítimo (0-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 26 november 2016 - 12:45 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Chaves het zaterdag 26 november 2016 om 12:45 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Marítimo (0-0)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Chaves en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Fábio Martins van Chaves. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 48e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Marítimo, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Marítimo kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Chaves - Marítimo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Braga Chaves
47' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Fábio Martins Chaves
48' Tweede gele kaart Chaves Tweede gele kaart voor Fábio Martins Chaves
52' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
55' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Deyvison Marítimo
57' Wissel Chaves Wissel A. Fall voor Perdigão Chaves
61' Wissel Marítimo Wissel B. Diawara voor Éber Marítimo
67' Wissel Marítimo Wissel Esquerdinha voor Deyvison Marítimo
72' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor E. Şen Marítimo
81' Wissel Chaves Wissel João Patrão voor Bruno Braga Chaves
86' Wissel Marítimo Wissel António Xavier voor Brito Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Marítimo
Opstellingen Chaves - Marítimo

Voorbeschouwing Chaves - Marítimo

Chaves en Marítimo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chaves en Marítimo elkaar treffen in de Primeira Liga.