Nabeschouwing Chaves - Nacional (2-0) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 23 januari 2017 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Chaves het maandag 23 januari 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Nacional (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 30e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van Bruno Braga. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Chaves dat via Davidson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Chaves - Nacional 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Chaves Doelpunt Bruno Braga met assist van Rafael Lopes Chaves
32' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Braga Chaves
45' Doelpunt Chaves Doelpunt Davidson met assist van Nelson Lenho Chaves
51' Wissel Nacional Wissel J. Cádiz voor O. Hamzaoui Nacional
60' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Rui Correia Nacional
66' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Pedro Queirós Chaves
66' Wissel Nacional Wissel Roniel voor Tiago Rodrigues Nacional
73' Wissel Chaves Wissel R. Bressan voor João Patrão Chaves
75' Wissel Nacional Wissel Jota voor Vítor Gonçalves Nacional
80' Wissel Chaves Wissel Rafael Batatinha voor Perdigão Chaves
89' Wissel Chaves Wissel S. Vukčević voor Rafael Lopes Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Nacional
Opstellingen Chaves - Nacional
De opstellingen van Chaves en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Nacional

Chaves en Nacional treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 4 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chaves favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Nacional slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.