Nabeschouwing Chaves - Vitória Setúbal (0-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 21:15 uur



In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Chaves het zondag 11 september 2016 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira (Chaves) in Chaves.

Via de Chaves - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Vitória Setúbal (0-0)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Chaves en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Chaves en Vitória Setúbal gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chaves - Vitória Setúbal
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
7
3
Schoten op doel
1
0
Passes
292
370
Overtredingen
30
16
Buitenspel
1
1
Corners
7
0
LIVE Chaves - Vitória Setúbal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Perdigão Chaves
53' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Fábio Martins Chaves
58' Wissel Chaves Wissel Hamdou Elhouni voor Fábio Martins Chaves
60' Wissel Vitória FC Wissel Fábio Cardoso voor Nuno Pinto Vitória FC
73' Wissel Vitória FC Wissel A. Issoko voor João Amaral Vitória FC
76' Wissel Chaves Wissel A. Fall voor Rafael Lopes Chaves
81' Wissel Vitória FC Wissel Nuno Santos voor Costinha Vitória FC
82' Wissel Chaves Wissel S. Vukčević voor Perdigão Chaves
94' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Vitória Setúbal
Opstellingen Chaves - Vitória Setúbal
De opstellingen van Chaves en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Vitória Setúbal

Chaves en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chaves en Vitória Setúbal elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Chaves 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Chaves - Vitória Setúbal Opstelling Chaves Opstelling Vitória Setúbal Live Chaves - Vitória Setúbal Live Chaves - Vitória Setúbal kijken Chaves - Vitória Setúbal kijken Live Chaves - Vitória Setúbal stream Chaves - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Chaves - Vitória Setúbal Uitslag Chaves - Vitória Setúbal Statistieken Chaves - Vitória Setúbal Primeira Liga 2016/2017 Chaves - Vitória Setúbal wedden Chaves - Vitória Setúbal gokken Chaves - Vitória Setúbal Unibet