Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (1-3) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 27 augustus 2016 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Estoril het zaterdag 27 augustus 2016 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Estoril - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Santos. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Sporting Braga dat via Wilson Eduardo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida. Alisson Farias dacht na 47 minuten te scoren voor Estoril, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Sporting Braga via André Pinto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut moest Estoril verder met een man minder, nadat Alisson Farias een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE Estoril - Sporting Braga 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Pedro Santos met assist van Wilson Eduardo Sporting Braga
33' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Wilson Eduardo met assist van Ricardo Horta Sporting Braga
46' Wissel Estoril Wissel Kléber voor K. Bazelyuk Estoril
46' Wissel Estoril Wissel Alisson Farias voor Afonso Taira Estoril
47' Doelpunt Estoril Doelpunt Alisson Farias Estoril
55' Gele kaart Estoril Gele kaart voor A. Esiti Estoril
58' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Koka Sporting Braga
72' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Alisson Farias Estoril
73' Wissel Estoril Wissel Matheus Índio voor Felipe Augusto Estoril
79' Wissel Sporting Braga Wissel M. Bakić voor Wilson Eduardo Sporting Braga
85' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt André Pinto Sporting Braga
87' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor Pedro Santos Sporting Braga
90' Tweede gele kaart Estoril Tweede gele kaart voor Alisson Farias Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Sporting Braga
Opstellingen Estoril - Sporting Braga
De opstellingen van Estoril en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Sporting Braga

Estoril en Sporting Braga treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 8 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 5 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Estoril. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.