Nabeschouwing Estoril - Tondela (2-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 5 november 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Estoril het zaterdag 5 november 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Tondela (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Luis Godinho geëindigd in een 2-0 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 73e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van Gustavo Tocantins. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Estoril dat via Gustavo Tocantins dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Godinho. In de 87e minuut moest Tondela verder met een man minder nadat Crislan een rode kaart had gekregen. Het lukte Estoril in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies scheidsrechter Luis Godinho voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Estoril - Tondela 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Matheus Índio Estoril
23' Wissel Estoril Wissel O. Diakhite voor Thiago Cardoso Estoril
46' Wissel Estoril Wissel Gustavo Tocantins voor Afonso Taira Estoril
57' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Rafael Amorim Tondela
66' Wissel Estoril Wissel Lucas Farias voor Mattheus Estoril
73' Doelpunt Estoril Doelpunt Gustavo Tocantins met assist van Kléber Estoril
74' Wissel Tondela Wissel Murilo voor Miguel Cardoso Tondela
76' Doelpunt Estoril Doelpunt Gustavo Tocantins met assist van Kléber Estoril
80' Wissel Tondela Wissel E. Moreno voor Wagner Tondela
81' Wissel Tondela Wissel Bruno Monteiro voor Fernando Ferreira Tondela
87' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mano Estoril
87' Rode kaart Tondela Rode kaart voor Crislan Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Tondela
Opstellingen Estoril - Tondela
De opstellingen van Estoril en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Tondela

Estoril en Tondela treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 14 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.