Nabeschouwing Feirense - Belenenses (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 5 november 2016 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het zaterdag 5 november 2016 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Belenenses (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes geëindigd in een 0-1 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Belenenses op voorsprong te komen via een doelpunt van Sturgeon. Helaas voor Belenenses werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Feirense - Belenenses 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paulo Monteiro Feirense
14' Doelpunt Belenenses Doelpunt Sturgeon met assist van Gerso Fernandes Belenenses
37' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
51' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Vitor Gomes Belenenses
53' Wissel Feirense Wissel Platiny voor Cris Feirense
58' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Palhinha Belenenses
63' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Luís Machado Feirense
63' Wissel Belenenses Wissel Oriol Rosell voor Gerso Fernandes Belenenses
69' Wissel Belenenses Wissel Mica Pinto voor Vitor Gomes Belenenses
75' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor Camará Belenenses
80' Wissel Feirense Wissel William Tchuameni voor Luís Aurélio Feirense
86' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Platiny Feirense
87' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Mica Pinto Belenenses
88' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Joel Castro Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Belenenses
Opstellingen Feirense - Belenenses
De opstellingen van Feirense en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Belenenses

Feirense en Belenenses treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feirense en Belenenses elkaar treffen in de Primeira Liga.