Nabeschouwing Feirense - Boavista (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 18 februari 2017 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het zaterdag 18 februari 2017 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Boavista (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Helder Malheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Bulos. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut kreeg I. Mandiang van Boavista voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Boavista de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies scheidsrechter Helder Malheiro voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Feirense - Boavista 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Mandiang Boavista
63' Doelpunt Boavista Doelpunt I. Bulos met assist van Iuri Medeiros Boavista
70' Wissel Feirense Wissel O. Etebo voor Cris Feirense
77' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
77' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carlos Santos Boavista
80' Wissel Feirense Wissel Hugo Seco voor Fabinho Feirense
83' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Renato Santos Boavista
86' Wissel Boavista Wissel Rochinha voor Renato Santos Boavista
87' Wissel Feirense Wissel Babanco voor Sérgio Barge Feirense
89' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Vagner Boavista
91' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor I. Mandiang Boavista
95' Wissel Boavista Wissel Carraça voor Fábio Espinho Boavista
93' Wissel Boavista Wissel Nuno Henrique voor Iuri Medeiros Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Boavista
Opstellingen Feirense - Boavista
De opstellingen van Feirense en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Boavista

Feirense en Boavista treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Helder Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 18 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feirense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Feirense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.