Nabeschouwing Feirense - Chaves (3-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het zondag 19 maart 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Chaves (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Goncalo Martins geëindigd in een 3-2 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bressan. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Chaves dat via Fábio Martins dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Goncalo Martins. Tiago Silva dacht na 54 minuten te scoren voor Feirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Feirense via Luís Machado, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Feirense via O. Etebo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Goncalo Martins.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Goncalo Martins niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Feirense - Chaves 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Chaves Doelpunt R. Bressan Chaves
49' Doelpunt Chaves Doelpunt Fábio Martins met assist van Pedro Tiba Chaves
52' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Bressan Chaves
53' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Pedro Queirós Chaves
54' Doelpunt Feirense Doelpunt Tiago Silva Feirense
56' Doelpunt Feirense Doelpunt Luís Machado met assist van Cris Feirense
57' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Fábio Martins Chaves
65' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paraiba Feirense
66' Wissel Chaves Wissel João Patrão voor R. Bressan Chaves
66' Wissel Chaves Wissel Davidson voor Rafael Batatinha Chaves
72' Wissel Feirense Wissel Babanco voor Paraiba Feirense
73' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Braga Chaves
81' Doelpunt Feirense Doelpunt O. Etebo met assist van Luís Machado Feirense
83' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Tiago Silva Feirense
83' Wissel Chaves Wissel João Mário voor Bruno Braga Chaves
89' Wissel Feirense Wissel Luís Aurélio voor Luís Machado Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Chaves
Opstellingen Feirense - Chaves
De opstellingen van Feirense en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Chaves

Feirense en Chaves treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Goncalo Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 31 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.