Nabeschouwing Feirense - Moreirense (0-3) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 21 augustus 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het zondag 21 augustus 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense.

Via de Feirense - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Moreirense (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geëindigd in een 0-3 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Moreirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Roberto. Helaas voor Moreirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Moreirense dat via Marcelo Oliveira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro. Chico Geraldes dacht na 81 minuten te scoren voor Moreirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Feirense - Moreirense 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Moreirense Doelpunt Roberto met assist van Nildo Petrolina Moreirense
41' Wissel Feirense Wissel Luís Machado voor A. Kakuba Feirense
46' Wissel Feirense Wissel A. Karamanos voor Cris Feirense
46' Wissel Moreirense Wissel Tiago Almeida voor Jander Moreirense
51' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Fabinho Feirense
55' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor O. Drame Moreirense
57' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Chico Geraldes Moreirense
57' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Luís Machado Feirense
59' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Neto Moreirense
61' Wissel Feirense Wissel Tiago Silva voor Sérgio Semedo Feirense
69' Doelpunt Moreirense Doelpunt Marcelo Oliveira met assist van Chico Geraldes Moreirense
81' Doelpunt Moreirense Doelpunt Chico Geraldes met assist van Neto Moreirense
84' Wissel Moreirense Wissel D. Ramírez voor Roberto Moreirense
89' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Moreirense
Opstellingen Feirense - Moreirense
De opstellingen van Feirense en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Moreirense

Feirense en Moreirense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feirense en Moreirense elkaar treffen in de Primeira Liga.