Nabeschouwing Feirense - Porto (1-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het zondag 10 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Porto (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Porto is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Felipe zette Feirense op een 1-0 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Porto kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Danilo Pereira, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Pepe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Porto de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Porto dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Feirense - Porto 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Feirense Eigen doelpunt Felipe Feirense 1-0
18' Gele kaart Feirense Gele kaart voor João Silva Feirense
18' Doelpunt Porto Doelpunt Danilo Pereira met assist van Jesús Corona Porto 1-1
34' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
35' Doelpunt Porto Doelpunt Pepe met assist van Tiquinho Porto 1-2
69' Wissel Porto Wissel Y. Brahimi voor M. Marega Porto
70' Wissel Feirense Wissel L. Ofori voor Luís Machado Feirense
79' Wissel Feirense Wissel Crivellaro voor Sturgeon Feirense
84' Wissel Feirense Wissel Edinho voor Babanco Feirense
85' Wissel Porto Wissel Óliver Torres voor Otavinho Porto
85' Wissel Porto Wissel Wilson Manafá voor Jesús Corona Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Porto
Opstellingen Feirense - Porto
De opstellingen van Feirense en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Porto

Feirense en Porto treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 5 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feirense 0
Winst Porto 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 18e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 2e plaats.