Nabeschouwing Feirense - Rio Ave (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 6 februari 2017 - 22:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het maandag 6 februari 2017 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Rio Ave (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Rui Oliveira geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Feirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Platiny. Helaas voor Feirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Feirense dat via A. Karamanos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rui Oliveira. Gonçalo Paciência dacht na 90 minuten te scoren voor Rio Ave, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Rui Oliveira voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Feirense - Rio Ave 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Feirense Doelpunt Platiny met assist van Luís Machado Feirense
61' Wissel Feirense Wissel J. Alcenat voor Platiny Feirense
63' Wissel Rio Ave Wissel F. Krovinović voor Tarantini Rio Ave
63' Wissel Rio Ave Wissel L. Kizito voor Héldon Rio Ave
73' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Tiago Silva Feirense
74' Doelpunt Feirense Doelpunt A. Karamanos met assist van Sérgio Barge Feirense
75' Gele kaart Feirense Gele kaart voor A. Karamanos Feirense
77' Wissel Rio Ave Wissel Guedes voor Eliseu Cassamá Rio Ave
85' Wissel Feirense Wissel Paulo Monteiro voor A. Karamanos Feirense
89' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor L. Kizito Rio Ave
90' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Gonçalo Paciência met assist van Rafa Rio Ave
94' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vaná Feirense
94' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Babanco Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Rio Ave
Opstellingen Feirense - Rio Ave
De opstellingen van Feirense en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Rio Ave

Feirense en Rio Ave treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 28 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Feirense als Rio Ave wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.