Nabeschouwing Feirense - Tondela (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 12 september 2016 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het maandag 12 september 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Tondela.

Via de Feirense - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Tondela (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Joao Mendes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Feirense op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Karamanos. Helaas voor Feirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Feirense dat via A. Karamanos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Joao Mendes. Mamadu Candé dacht na 68 minuten te scoren voor Tondela, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joao Mendes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Feirense - Tondela 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Feirense Doelpunt A. Karamanos met assist van Sérgio Barge Feirense
17' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Mamadu Candé Tondela
23' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
41' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Hélder Tavares Tondela
43' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Crislan Tondela
46' Wissel Tondela Wissel Fernando Ferreira voor V. Lystsov Tondela
57' Doelpunt Feirense Doelpunt A. Karamanos met assist van Cris Feirense
63' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor Hélder Tavares Tondela
65' Wissel Tondela Wissel Zé Turbo voor E. Moreno Tondela
67' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sérgio Semedo Feirense
68' Doelpunt Tondela Doelpunt Mamadu Candé Tondela
69' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Tiago Silva Feirense
70' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Icaro Feirense
71' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Fernando Ferreira Tondela
81' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Wagner Tondela
83' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
87' Wissel Feirense Wissel Platiny voor Luís Machado Feirense
93' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Fabinho Feirense
92' Wissel Feirense Wissel Paulo Monteiro voor A. Karamanos Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Tondela
Opstellingen Feirense - Tondela
De opstellingen van Feirense en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Tondela

Feirense en Tondela treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Mendes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feirense en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.