Nabeschouwing Feirense - Vitória Guimarães (0-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 14 januari 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het zaterdag 14 januari 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Vitória Guimarães (0-0)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Feirense en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Feirense en Vitória Guimarães gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Vitória Guimarães kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Feirense - Vitória Guimarães 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ricardo Dias Feirense
56' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
57' Wissel Vitória SC Wissel B. Mensah voor João Pedro Vitória SC
69' Wissel Vitória SC Wissel D. Texeira voor Raphael Vitória SC
72' Wissel Feirense Wissel Tiago Silva voor Fabinho Feirense
74' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Aurélio Vitória SC
81' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
84' Wissel Vitória SC Wissel Alex voor Hernâni Vitória SC
85' Wissel Feirense Wissel Luís Machado voor Platiny Feirense
92' Wissel Feirense Wissel Luís Aurélio voor O. Etebo Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Vitória Guimarães
Opstellingen Feirense - Vitória Guimarães
De opstellingen van Feirense en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Vitória Guimarães

Feirense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 5 mei 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 2 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.