Nabeschouwing Marítimo - Benfica (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 2 december 2016 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Marítimo het vrijdag 2 december 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Benfica (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Vasco Santos geëindigd in een 2-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Ghazaryan. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Benfica dat via Nélson Semedo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Vasco Santos. Maurício dacht na 69 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vasco Santos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Marítimo - Benfica 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Marítimo Doelpunt G. Ghazaryan met assist van Patrick Marítimo
27' Doelpunt Benfica Doelpunt Nélson Semedo met assist van L. Fejsa Benfica
34' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Éber Marítimo
53' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Raúl Silva Marítimo
58' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Edgar Costa Marítimo
63' Wissel Benfica Wissel Rafa Silva voor E. Salvio Benfica
69' Doelpunt Marítimo Doelpunt Maurício met assist van Edgar Costa Marítimo
70' Wissel Benfica Wissel R. Jiménez voor André Almeida Benfica
71' Wissel Marítimo Wissel Brito voor António Xavier Marítimo
80' Wissel Marítimo Wissel Deyvison voor Fábio China Marítimo
82' Wissel Benfica Wissel A. Carrillo voor F. Cervi Benfica
86' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Carrillo Benfica
89' Wissel Marítimo Wissel Alex Soares voor G. Ghazaryan Marítimo
92' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Gottardi Marítimo
97' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fransérgio Marítimo
90' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Alex Soares Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Benfica
Opstellingen Marítimo - Benfica
De opstellingen van Marítimo en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Benfica

Marítimo en Benfica treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasco Santos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 8 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 16 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Marítimo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.