Nabeschouwing Marítimo - Boavista (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 21 oktober 2016 - 22:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Marítimo het vrijdag 21 oktober 2016 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Boavista (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Marítimo en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 27e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Dyego Sousa. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Boavista dat via Carraça dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Vasco Santos.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vasco Santos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Marítimo - Boavista 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Mandiang Boavista
27' Penalty Marítimo Penalty Dyego Sousa Marítimo
28' Wissel Boavista Wissel Tengarrinha voor Tiago Mesquita Boavista
45' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Renato Santos Boavista
51' Doelpunt Boavista Doelpunt Carraça met assist van Iuri Medeiros Boavista
55' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Nuno Henrique Boavista
66' Wissel Marítimo Wissel G. Nepomuceno voor António Xavier Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel G. Ghazaryan voor Éber Marítimo
74' Gele kaart Boavista Gele kaart voor K. Ağayev Boavista
74' Wissel Boavista Wissel Digas voor Renato Santos Boavista
80' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Digas Boavista
81' Wissel Boavista Wissel Anderson Carvalho voor Iuri Medeiros Boavista
82' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Patrick Marítimo
87' Wissel Marítimo Wissel Amido Baldé voor Edgar Costa Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Boavista
Opstellingen Marítimo - Boavista
De opstellingen van Marítimo en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Boavista

Marítimo en Boavista treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasco Santos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 11 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.