Nabeschouwing Marítimo - Moreirense (1-0) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 6 februari 2017 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Marítimo het maandag 6 februari 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Moreirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves geëindigd in een 1-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 16e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Fransérgio. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Marítimo - Moreirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Zainadine Junior Marítimo
16' Doelpunt Marítimo Doelpunt Fransérgio met assist van Éber Marítimo
41' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor André Micael Moreirense
57' Wissel Moreirense Wissel E. Boateng voor Alex Moreirense
57' Wissel Moreirense Wissel M. Sougou voor Wallyson Mallmann Moreirense
58' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Éber Marítimo
65' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Diego Galo Moreirense
68' Wissel Marítimo Wissel Alex Soares voor Éber Marítimo
72' Wissel Marítimo Wissel António Xavier voor G. Ghazaryan Marítimo
77' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Raúl Silva Marítimo
91' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Edgar Costa Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Moreirense
Opstellingen Marítimo - Moreirense
De opstellingen van Marítimo en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Moreirense

Marítimo en Moreirense treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 28 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.