Nabeschouwing Marítimo - Sporting Braga (1-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Marítimo het zondag 6 november 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Sporting Braga (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Manuel Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Edgar Costa. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Oliveira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Marítimo - Sporting Braga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Edgar Costa Marítimo
19' Doelpunt Marítimo Doelpunt Edgar Costa met assist van Patrick Marítimo
46' Wissel Sporting Braga Wissel Wilson Eduardo voor O. Benítez Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Horta voor O. Benítez Sporting Braga
61' Wissel Sporting Braga Wissel N. Stojiljković voor Pedro Santos Sporting Braga
70' Wissel Marítimo Wissel Éber voor G. Ghazaryan Marítimo
74' Wissel Marítimo Wissel B. Diawara voor D. Djoussé Marítimo
77' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor E. Şen Marítimo
83' Wissel Marítimo Wissel Brito voor António Xavier Marítimo
91' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Gottardi Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Sporting Braga
Opstellingen Marítimo - Sporting Braga
De opstellingen van Marítimo en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Sporting Braga

Marítimo en Sporting Braga treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 14 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 13 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Marítimo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.