Nabeschouwing Marítimo - Sporting CP (2-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 21 januari 2017 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Marítimo het zaterdag 21 januari 2017 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Sporting CP (2-2)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Marítimo en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 8e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Éber. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Sporting CP dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro. Raúl Silva dacht na 33 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Sporting CP via Gelson Martins, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Marítimo - Sporting CP 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Marítimo Doelpunt Éber Marítimo
24' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van Adrien Silva Sporting CP
33' Doelpunt Marítimo Doelpunt Raúl Silva met assist van G. Ghazaryan Marítimo
46' Wissel Sporting CP Wissel A. Ruiz voor M. Zeegelaar Sporting CP
57' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
60' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Gelson Martins met assist van Bruno César Sporting CP
63' Wissel Sporting CP Wissel J. Campbell voor B. Ruiz Sporting CP
63' Wissel Sporting CP Wissel William Carvalho voor João Palhinha Sporting CP
66' Wissel Marítimo Wissel Zainadine Junior voor Patrick Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel António Xavier voor Edgar Costa Marítimo
80' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Adrien Silva Sporting CP
88' Wissel Marítimo Wissel Alex Soares voor Éber Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Sporting CP
Opstellingen Marítimo - Sporting CP
De opstellingen van Marítimo en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Sporting CP

Marítimo en Sporting CP treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 13 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 14 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Marítimo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.