Nabeschouwing Moreirense - Feirense (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Donderdag 2 februari 2017 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Moreirense het donderdag 2 februari 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Feirense (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Moreirense en Feirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 37e minuut dacht Moreirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Roberto. Helaas voor Moreirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Feirense dat via Fabinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao. In de 85e minuut kreeg Ricardo Dias van Feirense voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Feirense de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Moreirense - Feirense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Tiago Almeida Moreirense
37' Doelpunt Moreirense Doelpunt Roberto met assist van Fernando Alexandre Moreirense
39' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Luís Machado Feirense
43' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor André Micael Moreirense
50' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor O. Drame Moreirense
54' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ricardo Dias Feirense
55' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Fernando Alexandre Moreirense
58' Doelpunt Feirense Doelpunt Fabinho Feirense
64' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
67' Wissel Moreirense Wissel Jander voor Nildo Petrolina Moreirense
67' Wissel Moreirense Wissel P. Sagna voor O. Drame Moreirense
70' Wissel Feirense Wissel Tiago Silva voor Fabinho Feirense
76' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
78' Wissel Moreirense Wissel D. Ramírez voor Tiago Almeida Moreirense
81' Wissel Feirense Wissel A. Karamanos voor Platiny Feirense
85' Tweede gele kaart Feirense Tweede gele kaart voor Ricardo Dias Feirense
89' Wissel Feirense Wissel J. Alcenat voor Luís Machado Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Feirense
Opstellingen Moreirense - Feirense
De opstellingen van Moreirense en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Feirense

Moreirense en Feirense treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 21 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.