Nabeschouwing Moreirense - Rio Ave (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 23 oktober 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Moreirense het zondag 23 oktober 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Rio Ave (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Moreirense en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 74e minuut dacht Moreirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Cauê. Helaas voor Moreirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Rio Ave dat via Roderick dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tiago Martins. In de 78e minuut kreeg Héldon van Rio Ave voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rio Ave de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 92e minuut moest Rio Ave verder met een man minder, nadat Roderick een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies scheidsrechter Tiago Martins voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Moreirense - Rio Ave 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Héldon Rio Ave
42' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Roberto Moreirense
46' Wissel Moreirense Wissel D. Ramírez voor Daniel Podence Moreirense
46' Wissel Rio Ave Wissel Pedrinho voor Lionn Rio Ave
61' Wissel Rio Ave Wissel L. Kizito voor João Novais Rio Ave
62' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Neto Moreirense
70' Wissel Moreirense Wissel Nildo Petrolina voor Roberto Moreirense
71' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Chico Geraldes Moreirense
73' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Roderick Rio Ave
74' Doelpunt Moreirense Doelpunt Cauê met assist van Nildo Petrolina Moreirense
76' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Diego Galo Moreirense
77' Penalty Rio Ave Penalty Roderick Rio Ave
77' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor P. Sagna Moreirense
78' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Héldon Rio Ave
84' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor André Micael Moreirense
88' Wissel Rio Ave Wissel Gil Dias voor Rúben Ribeiro Rio Ave
89' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Cauê Moreirense
92' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Roderick Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Rio Ave
Opstellingen Moreirense - Rio Ave
De opstellingen van Moreirense en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Rio Ave

Moreirense en Rio Ave treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 3 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Moreirense als Rio Ave wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.