Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 5 mei 2017 - 21:30 uur



In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Moreirense het vrijdag 5 mei 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota da Silva geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. Rosić van Sporting Braga. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 24e minuut het veld moest verlaten. In de 36e minuut was het Sporting Braga dat via Ricardo Horta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Manuel Mota da Silva. Nildo Petrolina dacht na 76 minuten te scoren voor Moreirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Moreirense via Alan Schons, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Manuel Mota da Silva voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Sporting Braga
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
22
8
Schoten op doel
8
3
Passes
457
407
Overtredingen
20
17
Buitenspel
1
2
Corners
8
0
LIVE Moreirense - Sporting Braga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Wissel Sporting Braga Wissel Gamboa voor N.S. Vukčević Sporting Braga
21' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor L. Rosić Sporting Braga
24' Tweede gele kaart Sporting Braga Tweede gele kaart voor L. Rosić Sporting Braga
30' Wissel Sporting Braga Wissel Artur Jorge voor N. Stojiljković Sporting Braga
36' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta Sporting Braga
40' Wissel Moreirense Wissel M. Sougou voor B. Saré Moreirense
44' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Rui Fonte Sporting Braga
54' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Neto Moreirense
55' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Pedro Santos Sporting Braga
61' Wissel Moreirense Wissel Frederic Maciel voor Alex Moreirense
64' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Diego Ivo Moreirense
66' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor P. Sagna Moreirense
76' Doelpunt Moreirense Doelpunt Nildo Petrolina met assist van Frederic Maciel Moreirense
85' Wissel Sporting Braga Wissel Bruno Xadas voor Ricardo Horta Sporting Braga
90' Doelpunt Moreirense Doelpunt Alan Schons met assist van M. Sougou Moreirense
92' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Alan Schons Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Sporting Braga
Opstellingen Moreirense - Sporting Braga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Moreirense - Sporting Braga

Moreirense en Sporting Braga treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota da Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 4 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 0
Winst Sporting Braga 4
Gelijkspel 3
Totaal 7
Tags
Moreirense - Sporting Braga Opstelling Moreirense Opstelling Sporting Braga Live Moreirense - Sporting Braga Live Moreirense - Sporting Braga kijken Moreirense - Sporting Braga kijken Live Moreirense - Sporting Braga stream Moreirense - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga Uitslag Moreirense - Sporting Braga Statistieken Moreirense - Sporting Braga Primeira Liga 2016/2017 Moreirense - Sporting Braga wedden Moreirense - Sporting Braga gokken Moreirense - Sporting Braga Unibet