Nabeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 25 september 2016 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Moreirense het zondag 25 september 2016 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Neto in de 33e minuut, waardoor Moreirense met een man minder kwam te staan. In de 79e minuut was het Vitória SC dat via M. Marega dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Moreirense - Vitória Guimarães 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Marega Vitória SC
33' Rode kaart Moreirense Rode kaart voor Neto Moreirense
34' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor G. Makaridze Moreirense
37' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Gaspar Vitória SC
58' Wissel Vitória SC Wissel B. Mensah voor João Pedro Vitória SC
58' Wissel Vitória SC Wissel Raphael voor P. Hurtado Vitória SC
60' Wissel Moreirense Wissel E. Boateng voor Roberto Moreirense
62' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Josué Sá Vitória SC
70' Wissel Moreirense Wissel Nildo Petrolina voor Jander Moreirense
71' Wissel Vitória SC Wissel João Aurélio voor Rafael Miranda Vitória SC
79' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Marega Vitória SC
82' Wissel Moreirense Wissel Tiago Almeida voor P. Sagna Moreirense
88' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Marcelo Oliveira Moreirense
95' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor B. Mensah Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Vitória Guimarães
Opstellingen Moreirense - Vitória Guimarães
De opstellingen van Moreirense en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães

Moreirense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 8 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 5 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Moreirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.