Nabeschouwing Nacional - Boavista (0-2) || Primeira Liga 2016/2017

Donderdag 22 december 2016 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Nacional het donderdag 22 december 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Boavista (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geëindigd in een 0-2 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Mahmudov. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Boavista dat via Renato Santos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Nacional - Boavista 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Boavista Doelpunt E. Mahmudov met assist van A. Schembri Boavista
32' Doelpunt Boavista Doelpunt Renato Santos met assist van Anderson Carvalho Boavista
37' Wissel Nacional Wissel Vítor Gonçalves voor Ali Ghazal Nacional
39' Gele kaart Boavista Gele kaart voor E. Mahmudov Boavista
46' Wissel Nacional Wissel N. Bonilla voor Witi Nacional
55' Wissel Nacional Wissel Willyan voor Tiago Rodrigues Nacional
57' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Vítor Gonçalves Nacional
62' Wissel Boavista Wissel Fábio Espinho voor E. Mahmudov Boavista
68' Gele kaart Boavista Gele kaart voor K. Ağayev Boavista
68' Wissel Boavista Wissel A. Bukia voor A. Schembri Boavista
88' Wissel Boavista Wissel Carlos Santos voor Anderson Carvalho Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Boavista
Opstellingen Nacional - Boavista
De opstellingen van Nacional en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Boavista

Nacional en Boavista treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Nacional favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.