Nabeschouwing Nacional - Chaves (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 4 september 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Nacional het zondag 4 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chaves.

Via de Nacional - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Chaves (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Tiago Martins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van Bruno Braga. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut kreeg César van Nacional voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Nacional de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies scheidsrechter Tiago Martins voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Nacional - Chaves 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Chaves Doelpunt Bruno Braga met assist van Rafael Lopes Chaves
35' Wissel Nacional Wissel Ricardo Gomes voor Jota Nacional
38' Gele kaart Nacional Gele kaart voor César Nacional
46' Wissel Nacional Wissel Roniel voor Tiago Rodrigues Nacional
60' Wissel Chaves Wissel Hamdou Elhouni voor Perdigão Chaves
65' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Vítor Gonçalves Nacional
68' Wissel Chaves Wissel Fábio Martins voor João Mário Chaves
71' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Rafael Assis Chaves
76' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ali Ghazal Nacional
78' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Battaglia Chaves
85' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Braga Chaves
87' Tweede gele kaart Nacional Tweede gele kaart voor César Nacional
94' Wissel Chaves Wissel A. Fall voor Rafael Lopes Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Chaves
Opstellingen Nacional - Chaves
De opstellingen van Nacional en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Chaves

Nacional en Chaves treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Martins en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Nacional en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.