Nabeschouwing Nacional - Tondela (3-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 11 december 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Nacional het zondag 11 december 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Tondela (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes geëindigd in een 3-2 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Tondela op voorsprong te komen via een doelpunt van Wagner. Helaas voor Tondela werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Tondela dat via Miguel Cardoso dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes. Kaká dacht na 62 minuten te scoren voor Nacional, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Nacional via César, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Nacional via N. Bonilla de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes.

Kort daarna blies scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

LIVE Nacional - Tondela 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Tondela Doelpunt Wagner met assist van E. Moreno Tondela
30' Doelpunt Tondela Doelpunt Miguel Cardoso met assist van E. Moreno Tondela
50' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Fernando Ferreira Tondela
53' Wissel Nacional Wissel Willyan voor Jota Nacional
54' Gele kaart Nacional Gele kaart voor V. García Nacional
58' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Miguel Cardoso Tondela
62' Eigen doelpunt Nacional Eigen doelpunt Kaká Nacional
63' Wissel Nacional Wissel Vítor Gonçalves voor Witi Nacional
63' Wissel Tondela Wissel A. També voor Miguel Cardoso Tondela
65' Doelpunt Nacional Doelpunt César met assist van N. Bonilla Nacional
69' Wissel Tondela Wissel Murilo voor Fernando Ferreira Tondela
79' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ali Ghazal Nacional
79' Gele kaart Tondela Gele kaart voor A. També Tondela
81' Wissel Nacional Wissel Roniel voor Salvador Agra Nacional
88' Wissel Tondela Wissel Claude Gonçalves voor Wagner Tondela
89' Doelpunt Nacional Doelpunt N. Bonilla Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Tondela
Opstellingen Nacional - Tondela
De opstellingen van Nacional en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Tondela

Nacional en Tondela treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 31 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nacional als Tondela wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.