Nabeschouwing Paços de Ferreira - Belenenses (1-0) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 16 december 2016 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Paços de Ferreira het vrijdag 16 december 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Belenenses (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Goncalo Martins geëindigd in een 1-0 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Paços de Ferreira op voorsprong te komen via een doelpunt van Welthon. Helaas voor Paços de Ferreira werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Goncalo Martins niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Paços de Ferreira - Belenenses 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Bruno Santos Paços de Ferreira
50' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Welthon Paços de Ferreira
53' Wissel Belenenses Wissel Miguel Rosa voor Gerso Fernandes Belenenses
57' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Pedrinho Moreira Paços de Ferreira
61' Wissel Paços de Ferreira Wissel Mateus Silva voor Marco Baixinho Paços de Ferreira
65' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor Vitor Gomes Belenenses
72' Wissel Paços de Ferreira Wissel João Góis voor Filipe Ferreira Paços de Ferreira
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel Valente voor B. Osei Paços de Ferreira
78' Wissel Belenenses Wissel H. Yebda voor André Sousa Belenenses
80' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ricardo Paços de Ferreira
85' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Palhinha Belenenses
87' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Diogo Belenenses
94' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ivo Rodrigues Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Belenenses
Opstellingen Paços de Ferreira - Belenenses

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Belenenses

Paços de Ferreira en Belenenses treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Goncalo Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 30 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Paços de Ferreira als Belenenses wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.