Nabeschouwing Paços de Ferreira - Porto (0-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 7 januari 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Paços de Ferreira het zaterdag 7 januari 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Porto (0-0)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Paços de Ferreira en Porto gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Porto kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Paços de Ferreira - Porto 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Marco Baixinho Paços de Ferreira
34' Gele kaart Porto Gele kaart voor Rúben Neves Porto
67' Wissel Porto Wissel Rui Sousa voor Diogo Jota Porto
69' Wissel Paços de Ferreira Wissel B. Osei voor Minhoca Paços de Ferreira
77' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Valente Paços de Ferreira
78' Wissel Porto Wissel João Carlos voor Óliver Torres Porto
79' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Pedrinho Moreira Paços de Ferreira
82' Wissel Paços de Ferreira Wissel Andrézinho voor Vasco Paços de Ferreira
87' Wissel Porto Wissel Silvestre Varela voor Jesús Corona Porto
88' Gele kaart Porto Gele kaart voor Alex Telles Porto
88' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor B. Osei Paços de Ferreira
95' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ivan Marcano Porto
95' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Andrézinho Paços de Ferreira
93' Wissel Paços de Ferreira Wissel Christian voor Ricardo Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Porto
Opstellingen Paços de Ferreira - Porto
De opstellingen van Paços de Ferreira en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Porto

Paços de Ferreira en Porto treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 10 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 14 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.