Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 19 februari 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Paços de Ferreira het zondag 19 februari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-1 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Paços de Ferreira op voorsprong te komen via een doelpunt van Welthon. Helaas voor Paços de Ferreira werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Paços de Ferreira dat via Welthon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida. A. Meyong dacht na 91 minuten te scoren voor Vitória FC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Paços de Ferreira - Vitória Setúbal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Welthon met assist van Diego Luiz Paços de Ferreira
64' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Welthon Paços de Ferreira
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel Christian voor Vasco Paços de Ferreira
68' Wissel Vitória FC Wissel A. Meyong voor Edinho Vitória FC
68' Wissel Vitória FC Wissel João Amaral voor Zé Manuel Vitória FC
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel Valente voor Diego Luiz Paços de Ferreira
84' Wissel Vitória FC Wissel Thiago Santana voor Nuno Pinto Vitória FC
89' Wissel Paços de Ferreira Wissel Mateus Silva voor B. Osei Paços de Ferreira
91' Penalty Vitória FC Penalty A. Meyong Vitória FC
90' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Gêgê Paços de Ferreira
94' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Costinha Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Vitória Setúbal
Opstellingen Paços de Ferreira - Vitória Setúbal
De opstellingen van Paços de Ferreira en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal

Paços de Ferreira en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 17 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.