Nabeschouwing Porto - Chaves (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 19 december 2016 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Porto het maandag 19 december 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Chaves (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Vasco Antonio Moreira Santos geëindigd in een 2-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van Rafael Lopes. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Porto dat via L. Depoitre dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Vasco Antonio Moreira Santos. Danilo Pereira dacht na 77 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 93e minuut werd João Patrão van Chaves met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Chaves het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Vasco Antonio Moreira Santos voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Porto - Chaves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Chaves Doelpunt Rafael Lopes Chaves
28' Gele kaart Porto Gele kaart voor Alex Telles Porto
46' Wissel Chaves Wissel A. Fall voor Rafael Lopes Chaves
51' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ivan Marcano Porto
53' Gele kaart Chaves Gele kaart voor A. Fall Chaves
62' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Leandro Freire Chaves
64' Wissel Porto Wissel L. Depoitre voor Diogo Jota Porto
72' Doelpunt Porto Doelpunt L. Depoitre met assist van Alex Telles Porto
75' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Perdigão Chaves
75' Wissel Chaves Wissel João Patrão voor Perdigão Chaves
77' Doelpunt Porto Doelpunt Danilo Pereira met assist van Óliver Torres Porto
79' Gele kaart Porto Gele kaart voor José Sá Porto
81' Wissel Chaves Wissel João Mário voor Bruno Braga Chaves
83' Wissel Porto Wissel Rúben Neves voor Óliver Torres Porto
85' Wissel Porto Wissel João Carlos voor Y. Brahimi Porto
93' Gele kaart Porto Gele kaart voor Casillas Porto
93' Rode kaart Chaves Rode kaart voor João Patrão Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Chaves
Opstellingen Porto - Chaves
De opstellingen van Porto en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Chaves

Porto en Chaves treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasco Antonio Moreira Santos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.