Nabeschouwing Rio Ave - Feirense (1-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 21:15 uur



In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Rio Ave het zondag 28 augustus 2016 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Feirense.

Via de Rio Ave - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Feirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Joao Capela geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 91e minuut dacht Rio Ave op voorsprong te komen via een doelpunt van Rafa. Helaas voor Rio Ave werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Joao Capela voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Feirense
Goals
1
0
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
17
4
Schoten op doel
5
2
Passes
456
248
Overtredingen
16
22
Buitenspel
0
5
Corners
13
5
LIVE Rio Ave - Feirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Wissel Rio Ave Wissel João Novais voor Tarantini Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Gil Dias voor Pedro Moreira Rio Ave
64' Wissel Feirense Wissel A. Karamanos voor Platiny Feirense
76' Wissel Feirense Wissel H. Tchami-Ngangoue voor Luís Machado Feirense
79' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sérgio Semedo Feirense
79' Wissel Rio Ave Wissel Guedes voor Rúben Ribeiro Rio Ave
83' Wissel Feirense Wissel Cris voor Tiago Silva Feirense
91' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Rafa Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Feirense
Opstellingen Rio Ave - Feirense
De opstellingen van Rio Ave en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Feirense

Rio Ave en Feirense treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Capela en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 7 april 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Feirense favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 0
Winst Feirense 1
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
Rio Ave - Feirense Opstelling Rio Ave Opstelling Feirense Live Rio Ave - Feirense Live Rio Ave - Feirense kijken Rio Ave - Feirense kijken Live Rio Ave - Feirense stream Rio Ave - Feirense Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Feirense Uitslag Rio Ave - Feirense Statistieken Rio Ave - Feirense Primeira Liga 2016/2017 Rio Ave - Feirense wedden Rio Ave - Feirense gokken Rio Ave - Feirense Unibet