Nabeschouwing Rio Ave - Tondela (3-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 3 december 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Rio Ave het zaterdag 3 december 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Tondela (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Jorge de Sousa geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Rio Ave op voorsprong te komen via een doelpunt van Yazalde. Helaas voor Rio Ave werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Rio Ave dat via Gil Dias dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jorge de Sousa. Bruno Monteiro dacht na 92 minuten te scoren voor Tondela, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Rio Ave via Filipe Augusto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Jorge de Sousa voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Rio Ave - Tondela 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcelo Rio Ave
11' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pica Tondela
28' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Yazalde met assist van Rafa Rio Ave
48' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Fernando Ferreira Tondela
55' Wissel Tondela Wissel Murilo voor J. Murillo Tondela
61' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Gil Dias Rio Ave
63' Wissel Tondela Wissel A. També voor Fernando Ferreira Tondela
64' Wissel Rio Ave Wissel A. Wakaso voor Tarantini Rio Ave
64' Wissel Tondela Wissel Zé Turbo voor E. Moreno Tondela
72' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor L. Kizito Rio Ave
73' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Filipe Augusto Rio Ave
80' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Wagner Tondela
82' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Zé Turbo Tondela
84' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor A. Wakaso Rio Ave
86' Wissel Rio Ave Wissel Lionn voor Gil Dias Rio Ave
92' Doelpunt Tondela Doelpunt Bruno Monteiro met assist van Miguel Cardoso Tondela
93' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Filipe Augusto met assist van F. Krovinović Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Tondela
Opstellingen Rio Ave - Tondela
De opstellingen van Rio Ave en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Tondela

Rio Ave en Tondela treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge de Sousa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 30 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Tondela favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.