Nabeschouwing Sporting Braga - Chaves (1-0) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 24 oktober 2016 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Sporting Braga het maandag 24 oktober 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Chaves (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Santos. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Sporting Braga - Chaves 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor N.S. Vukčević Sporting Braga
21' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor L. Rosić Sporting Braga
46' Wissel Chaves Wissel S. Vukčević voor João Mário Chaves
49' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
54' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Rafael Assis Chaves
56' Penalty Sporting Braga Penalty Pedro Santos Sporting Braga
58' Wissel Chaves Wissel Willian voor João Patrão Chaves
64' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Pedro Santos Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor Koka Sporting Braga
83' Wissel Sporting Braga Wissel Wilson Eduardo voor Ricardo Horta Sporting Braga
85' Wissel Chaves Wissel Luis Alberto voor Ponck Chaves
91' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Perdigão Chaves
92' Wissel Sporting Braga Wissel Pedro Tiba voor Pedro Santos Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Chaves
Opstellingen Sporting Braga - Chaves
De opstellingen van Sporting Braga en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Chaves

Sporting Braga en Chaves treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.