Nabeschouwing Sporting Braga - Porto (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Sporting Braga het zaterdag 15 april 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Porto (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Sporting Braga en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 6e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Santos. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Porto dat via Tiquinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Hugo Miguel. In de 88e minuut moest Porto verder met een man minder nadat Y. Brahimi een rode kaart had gekregen. Het lukte Sporting Braga in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies scheidsrechter Hugo Miguel voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Sporting Braga - Porto 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Porto Gele kaart voor Felipe Porto
6' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Pedro Santos met assist van F. Cartabia Sporting Braga
11' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Baiano Sporting Braga
43' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Rui Fonte Sporting Braga
55' Wissel Porto Wissel Jesús Corona voor Óliver Torres Porto
58' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor F. Cartabia Sporting Braga
61' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van Alex Telles Porto
69' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Horta voor Pedro Santos Sporting Braga
76' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor F. Cartabia Sporting Braga
80' Gele kaart Porto Gele kaart voor Danilo Pereira Porto
81' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor N.S. Vukčević Sporting Braga
81' Gele kaart Porto Gele kaart voor André Silva Porto
83' Wissel Porto Wissel Otavinho voor Y. Brahimi Porto
84' Wissel Sporting Braga Wissel Rodrigo Pinho voor N.S. Vukčević Sporting Braga
84' Wissel Porto Wissel H. Herrera voor André André Porto
88' Rode kaart Porto Rode kaart voor Y. Brahimi Porto
88' Gele kaart Porto Gele kaart voor Tiquinho Porto
93' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Artur Jorge Sporting Braga
94' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavinho Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Porto
Opstellingen Sporting Braga - Porto
De opstellingen van Sporting Braga en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Porto

Sporting Braga en Porto treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 3 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 15 keer wist de ploeg van Sporting Braga te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sporting Braga. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.