Nabeschouwing Sporting CP - Paços de Ferreira (4-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 28 januari 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Sporting CP het zaterdag 28 januari 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Paços de Ferreira (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrien Silva. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Sporting CP dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo. Gelson Martins dacht na 35 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Paços de Ferreira via Welthon, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Paços de Ferreira via Welthon de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo. In de 78e minuut scoorde B. Dost namens Sporting CP. Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

LIVE Sporting CP - Paços de Ferreira 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Sporting CP Penalty Adrien Silva Sporting CP
32' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van E. Schelotto Sporting CP
35' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Gelson Martins met assist van William Carvalho Sporting CP
35' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Christian Paços de Ferreira
45' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor William Carvalho Sporting CP
47' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Marco Baixinho Paços de Ferreira
50' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Welthon met assist van Christian Paços de Ferreira
61' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor A. Ruiz Sporting CP
61' Wissel Sporting CP Wissel João Palhinha voor Adrien Silva Sporting CP
65' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor João Palhinha Sporting CP
71' Wissel Paços de Ferreira Wissel Filipe Melo voor Mateus Silva Paços de Ferreira
74' Wissel Sporting CP Wissel M. Zeegelaar voor A. Ruiz Sporting CP
76' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Welthon met assist van Marco Baixinho Paços de Ferreira
78' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost Sporting CP
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel Luiz Phellype voor Vasco Paços de Ferreira
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel Andrézinho voor B. Osei Paços de Ferreira
89' Wissel Sporting CP Wissel Matheus Pereira voor Bruno César Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Paços de Ferreira
Opstellingen Sporting CP - Paços de Ferreira
De opstellingen van Sporting CP en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Paços de Ferreira

Sporting CP en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 20 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.