Nabeschouwing Tondela - Estoril (0-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Tondela het zaterdag 1 april 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Estoril (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota da Silva geëindigd in een 0-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van Kléber. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Estoril dat via Kléber dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Manuel Mota da Silva. In de 90e minuut kreeg Cláudio Ramos van Tondela voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tondela de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Manuel Mota da Silva voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

LIVE Tondela - Estoril 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Cláudio Ramos Tondela
17' Penalty Estoril Penalty Kléber Estoril
28' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Y. Osorio Tondela
57' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor Wagner Tondela
57' Wissel Tondela Wissel Ruca voor David Bruno Tondela
63' Wissel Estoril Wissel Matheus Índio voor Carlinhos Estoril
67' Wissel Tondela Wissel Pica voor Pedro Nuno Tondela
73' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Jaílson Tondela
74' Wissel Estoril Wissel Gustavo Tocantins voor Allano Estoril
75' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Murillo Tondela
84' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Diogo Amado Estoril
89' Wissel Estoril Wissel Eduardo voor Licá Estoril
92' Penalty Estoril Penalty Kléber Estoril
90' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor Cláudio Ramos Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Estoril
Opstellingen Tondela - Estoril
De opstellingen van Tondela en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Estoril

Tondela en Estoril treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota da Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 5 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 3 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.