Nabeschouwing Tondela - Marítimo (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 25 februari 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Tondela het zaterdag 25 februari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Marítimo (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Tondela en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 7e minuut dacht Tondela op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Murillo. Helaas voor Tondela werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Marítimo dat via Raúl Silva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Manuel Oliveira.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Oliveira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Tondela - Marítimo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Murillo met assist van Miguel Cardoso Tondela
18' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pedro Nuno Tondela
38' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Patrick Marítimo
60' Doelpunt Marítimo Doelpunt Raúl Silva met assist van António Xavier Marítimo
61' Wissel Marítimo Wissel G. Ghazaryan voor Jean Cleber Marítimo
62' Wissel Tondela Wissel Wagner voor Eli Tondela
72' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor António Xavier Marítimo
72' Wissel Tondela Wissel Batista voor Pedro Nuno Tondela
74' Wissel Marítimo Wissel Brito voor Edgar Costa Marítimo
78' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Alex Soares Marítimo
82' Wissel Tondela Wissel Murilo voor Miguel Cardoso Tondela
82' Wissel Marítimo Wissel Éber voor António Xavier Marítimo
93' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Hélder Tavares Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Marítimo
Opstellingen Tondela - Marítimo
De opstellingen van Tondela en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Marítimo

Tondela en Marítimo treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 3 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.