Nabeschouwing Tondela - Rio Ave (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Tondela het zaterdag 15 april 2017 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Rio Ave (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Helder Malheiro geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Tondela op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcelo. Helaas voor Tondela werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut moest Cássio van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Helder Malheiro een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rio Ave verder met een speler minder. F. Krovinović dacht na 42 minuten te scoren voor Rio Ave, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Tondela via Y. Osorio, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Helder Malheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Tondela - Rio Ave 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt Tondela Eigen doelpunt Marcelo Tondela
11' Rode kaart Rio Ave Rode kaart voor Cássio Rio Ave
13' Wissel Rio Ave Wissel Rui Vieira voor Rúben Ribeiro Rio Ave
17' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Murillo Tondela
42' Doelpunt Rio Ave Doelpunt F. Krovinović met assist van Tarantini Rio Ave
46' Wissel Tondela Wissel Eli voor Wagner Tondela
54' Wissel Tondela Wissel Pedro Nuno voor Murilo Tondela
62' Doelpunt Tondela Doelpunt Y. Osorio met assist van Pedro Nuno Tondela
71' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pedro Nuno Tondela
72' Wissel Rio Ave Wissel L. Kizito voor Marcelo Rio Ave
73' Wissel Rio Ave Wissel Guedes voor Gonçalo Paciência Rio Ave
91' Wissel Tondela Wissel Pité voor Miguel Cardoso Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Rio Ave
Opstellingen Tondela - Rio Ave
De opstellingen van Tondela en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Rio Ave

Tondela en Rio Ave treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Helder Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 3 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Tondela als Rio Ave wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.