Nabeschouwing Tondela - Sporting CP (1-4) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Tondela het zaterdag 11 maart 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Sporting CP (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 33e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dost. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Tondela dat via J. Murillo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao. B. Dost dacht na 55 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Sporting CP via B. Dost, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Sporting CP via B. Dost de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

LIVE Tondela - Sporting CP 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van Daniel Podence Sporting CP
53' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Murillo met assist van Pedro Nuno Tondela
55' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van Matheus Pereira Sporting CP
59' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Y. Osorio Tondela
70' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Murillo Tondela
71' Penalty Sporting CP Penalty B. Dost Sporting CP
72' Wissel Tondela Wissel Amido Baldé voor Eli Tondela
74' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Paulo Oliveira Sporting CP
77' Penalty Sporting CP Penalty B. Dost Sporting CP
78' Wissel Tondela Wissel Fernando Ferreira voor Hélder Tavares Tondela
78' Wissel Tondela Wissel Murilo voor Miguel Cardoso Tondela
80' Wissel Sporting CP Wissel João Palhinha voor Matheus Pereira Sporting CP
86' Wissel Sporting CP Wissel J. Campbell voor Gelson Martins Sporting CP
86' Wissel Sporting CP Wissel Chico Geraldes voor Daniel Podence Sporting CP
89' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor J. Campbell Sporting CP
91' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Claude Gonçalves Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Sporting CP
Opstellingen Tondela - Sporting CP
De opstellingen van Tondela en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Sporting CP

Tondela en Sporting CP treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixao en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 22 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.