Nabeschouwing Tondela - Vitória Setúbal (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Tondela het zondag 7 mei 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Vitória Setúbal (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Tondela op voorsprong te komen via een doelpunt van Murilo. Helaas voor Tondela werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Tondela dat via Jaílson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa. In de 60e minuut kreeg Murilo van Tondela voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tondela de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 83e minuut scoorde Vitória FC via Edinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Tondela - Vitória Setúbal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor M. Agu Vitória FC
28' Doelpunt Tondela Doelpunt Murilo met assist van J. Murillo Tondela
42' Penalty Tondela Penalty Jaílson Tondela
46' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Vasco Fernandes Vitória FC
46' Wissel Vitória FC Wissel Nuno Santos voor M. Agu Vitória FC
52' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Murilo Tondela
60' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor Murilo Tondela
65' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Costinha Vitória FC
66' Wissel Tondela Wissel Miguel Cardoso voor Pedro Nuno Tondela
66' Wissel Vitória FC Wissel A. Issoko voor Frederico Venâncio Vitória FC
75' Wissel Vitória FC Wissel A. Meyong voor João Amaral Vitória FC
78' Wissel Tondela Wissel Bruno Monteiro voor Eli Tondela
83' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Edinho met assist van Nuno Pinto Vitória FC
90' Wissel Tondela Wissel Wagner voor J. Murillo Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Vitória Setúbal
Opstellingen Tondela - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Tondela - Vitória Setúbal

Tondela en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 23 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.