Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 17 september 2016 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 17 september 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 12e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Marega. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Belenenses dat via João Palhinha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Manuel Oliveira.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Oliveira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Vitória Guimarães - Belenenses 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Marega met assist van Hernâni Vitória SC
46' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Gonçalo Brandão Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor André Sousa Belenenses
59' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rúben Ferreira Vitória SC
68' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Palhinha Belenenses
68' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Camará Belenenses
70' Wissel Belenenses Wissel Miguel Rosa voor Domingos Duarte Belenenses
71' Wissel Vitória SC Wissel Raphael voor Hernâni Vitória SC
75' Doelpunt Belenenses Doelpunt João Palhinha met assist van Vitor Gomes Belenenses
78' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tiquinho Vitória SC
79' Wissel Vitória SC Wissel B. Mensah voor João Pedro Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel Bruno Mendes voor P. Hurtado Vitória SC
85' Wissel Belenenses Wissel Oriol Rosell voor Camará Belenenses
93' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Gaspar Vitória SC
94' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rafael Miranda Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Belenenses
Opstellingen Vitória Guimarães - Belenenses
De opstellingen van Vitória Guimarães en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses

Vitória Guimarães en Belenenses treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 24 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.