Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (2-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Guimarães het zondag 23 april 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Carlos Xistra geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Hurtado. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Vitória SC dat via Hernâni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos Xistra.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Xistra niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Vitória Guimarães - Boavista 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Iuri Medeiros Boavista
28' Doelpunt Vitória SC Doelpunt P. Hurtado Vitória SC
34' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraça Boavista
35' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Marega Vitória SC
42' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor G. Konan Vitória SC
48' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Hernâni met assist van Rafael Miranda Vitória SC
55' Wissel Boavista Wissel A. Schembri voor E. Mahmudov Boavista
64' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Anderson Carvalho Boavista
67' Wissel Boavista Wissel Rochinha voor Carraça Boavista
79' Wissel Vitória SC Wissel Raphael voor Hernâni Vitória SC
82' Wissel Vitória SC Wissel G. Celis voor P. Hurtado Vitória SC
82' Wissel Boavista Wissel A. Bukia voor Iuri Medeiros Boavista
92' Wissel Vitória SC Wissel Sturgeon voor B. Zungu Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Boavista
Opstellingen Vitória Guimarães - Boavista
De opstellingen van Vitória Guimarães en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Boavista

Vitória Guimarães en Boavista treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 10 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.