Nabeschouwing Vitória Guimarães - Chaves (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 4 december 2016 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Guimarães het zondag 4 december 2016 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Chaves (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Chaves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 3e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Hernâni. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Chaves dat via João Patrão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo. In de 94e minuut kreeg Rúben Ferreira van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Vitória SC de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 93e minuut moest Chaves verder met een man minder, nadat Rafael Assis een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Vitória Guimarães - Chaves 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Hernâni Vitória SC
26' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Braga Chaves
37' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rúben Ferreira Vitória SC
63' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Rafael Assis Chaves
63' Wissel Chaves Wissel A. Fall voor S. Vukčević Chaves
67' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Leandro Freire Chaves
68' Wissel Vitória SC Wissel Raphael voor Hernâni Vitória SC
72' Wissel Chaves Wissel João Patrão voor Pedro Queirós Chaves
76' Wissel Vitória SC Wissel João Vigário voor P. Hurtado Vitória SC
83' Doelpunt Chaves Doelpunt João Patrão met assist van Bruno Braga Chaves
84' Wissel Vitória SC Wissel Tozé voor Bruno Gaspar Vitória SC
94' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Josué Sá Vitória SC
94' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor Rúben Ferreira Vitória SC
93' Tweede gele kaart Chaves Tweede gele kaart voor Rafael Assis Chaves
91' Wissel Chaves Wissel Fábio Santos voor Perdigão Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Chaves
Opstellingen Vitória Guimarães - Chaves
De opstellingen van Vitória Guimarães en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Chaves

Vitória Guimarães en Chaves treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.