Nabeschouwing Vitória Guimarães - Marítimo (0-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 28 januari 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 28 januari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Marítimo (0-0)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Vitória Guimarães dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Marítimo kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Vitória Guimarães - Marítimo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor B. Mensah Vitória SC
59' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Gaspar Vitória SC
62' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor E. Şen Marítimo
63' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Raúl Silva Marítimo
64' Wissel Vitória SC Wissel Rafael Martins voor D. Texeira Vitória SC
65' Wissel Marítimo Wissel António Xavier voor Edgar Costa Marítimo
77' Wissel Marítimo Wissel Alex Soares voor Éber Marítimo
82' Wissel Vitória SC Wissel Tozé voor P. Hurtado Vitória SC
87' Wissel Vitória SC Wissel Alex voor B. Mensah Vitória SC
90' Wissel Marítimo Wissel Zainadine Junior voor G. Ghazaryan Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Marítimo
Opstellingen Vitória Guimarães - Marítimo
De opstellingen van Vitória Guimarães en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Marítimo

Vitória Guimarães en Marítimo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 20 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.